Bel ons: 06 - 22224455 Mail ons: info@mbsupport.nl

MB Support

MB Support uw partner bij het vinden van een vakkundige oplossing.

Beveiligingstechniek

Alarminstallaties en Camerabewaking zorgen voor uw veiligheid en bewaking van uw eigendommen 24 uur per dag 7 dagen in de week.
Een Alarminstallatie schrikt indringers af doormiddel van oa een luide sirene, fel flitslicht en directe alarmdoormelding naar uw mobiel of meldkamer.
Hierdoor kunnen er ( indien nodig ) snel hulpdiensten worden ingeschakeld waardoor de schade beperkt blijft.
Met een Camerasysteem kunt u altijd ( ook achteraf ) uw eigendommen bewaken.
Zelfs onderweg kunt u met uw mobiel uw alarm- en/of camerasysteem bekijken en beheren.

Beveiliging op maat!
Door onze ruime ervaring in de beveiliging hebben wij een goede kijk op veiligheid verkregen. Wij kunnen verschillende onderdelen in uw woonhuis of bedrijf analyseren en waar nodig een plan van aanpak maken.
Met als doel uw woonhuis of bedrijf veiliger te maken en ongenode gasten buiten te houden.

Neemt u ook eens kijken in onze shop.

Inspectie
Valbeveiliging

in Nederland zijn inmiddels heel veel daken en industriële objecten voorzien van valbeveiliging. Helaas is niet iedereen altijd op de hoogte van het feit dat deze installaties ook minstens eenmaal per jaar geïnspecteerd moeten worden. Deze inspectie waarborgt de veiligheid voor de gebruikers.

Naast permanente systemen op daken, zoals dakankerpunten en lijnsystemen inspecteert MB Support ook alle andere valbeveiligingstoebehoren (harnassen en verbindingslijnen). Ook PBM's dienen minimaal jaarlijks geïnspecteerd te worden conform de
NEN-EN 365.

Timmerwerken

Voor het complete timmerwerk aan uw woning of bedrijfspand kunt u bij ons terecht.

Denkt u bijvoorbeeld aan nieuwe kozijnen, scheidingswanden, plafondbetimmeringen, terrasoverkapping (veranda), houten vloer, of het aftimmeren van uw zolder?
Wij werken uitsluitend met eersteklas materialen en verzorgen een vakkundige montage.

Tevens inzetbaar als timmerman voor woning en utiliteitsbouw

Sloop en montage

Wij zijn inzetbaar voor diverse sloop werkzaamheden zoals boor-, hak- en eventueel zaagwerk. Hierbij word er vakkundig en veilig gewerkt volgens de
geldende (arbo)normen.

Daarbij kunt u denken aan:
Badkamers, keukens, tegelwerk, wanden, vloeren, stucwerk, betimmering verwijderen, verlaagde plafonds verwijderen, metselwerk, funderingen, etc.

Inzetbaar voor montage werkzaamheden zoals:
Kozijnen, afkitten, gevelbeplating, plafond montage, overkappingen, steigerbouw (aluminium en staal, diverse systemen), zorg dragen voor aan- en afvoer van materialen, schoonmaken/opruimen bouwplaats
en nog veel meer.